Polar Rejser arrangerer 'den ultimative Grønlands-rejse' til DKK 77.000

 

Polar Rejser fylder 25 år og gennemfører eksklusiv færd fra Syd-Grønland til øens nordligste bygd, Siorapaluk.

 

POLAR REJSER, der i år har 25 års jubilæum, gennemfører i juli det, som rejsebureauets indehaver, Hans Grønkjær, selv betegner som 'den ultimative Grønlands-rejse'. Rejsen vil strække sig over 23 dage og inkluderer samtlige områder fra den sydligste del af Grønland til den nordligste bygd,

Siorapaluk – ca. 60 kilometer nord for Qaanaaq (Thule) og med kun 53 indbyggere! Prisen er DKK 77.000 pro persona og er dermed den dyreste rejse, Polar Rejser nogensinde har udbudt.

   'Vi har kun plads til otte deltagere på turen,' fortalte Hans Grønkjær på rejsemessen 'Ferie og Fritid' i Bella Center i København i januar. 'Seks billetter er solgt, og vi regner med, at de sidste to pladser sælges meget snart. Vi har flere forespørgsler på turen.'

   Med på rejsen følger to rejseledere. Det er Hans Grønkjær selv og hans hustru, Edith.

   At deltagerantallet er maksimeret til otte, skyldes, at der på nogle af overnatningsstederne ikke findes flere end fem værelser at leje.

   På billedet ses Edith og Hans Grønkjær, og mellem dem står administrerende direktør Erik Bjerregaard fra Hotel Arctic i Ilulissat og hotellets bookingchef, Else Marie Petersen. Billedet er taget på rejsemessen i Bella Center i weekend'en.

   Polar Rejser's meget eksklusive Grønlands-rejse omfatter også Ilulissat, hvor gruppen bor på Hotel Arctic.

 

TRAVEL PEOPLE NEWSLETTER – 19JAN2014

Edith og HansGrønkjær med ErikBjerregaard og bookingchef ElseMariePetersen - 17JAN2014