Merete Toft fylder 70 år

 

Merete Toft, København, med titel af Route-, Marketing- & Sales Manager hos Scandlines, fylder 70 år lørdag 14. juli.

   Selvom Merete har passeret indgangen til pensionsalderen for år tilbage, er hun fortsat still going strong; men ved hendes næste milepæl, som udgøres af hendes 25 års jubilæum i rederiet Scandlines allerede om en måneds tid, siger hun stop og takker af.

   Da Merete Toft kom til Scandlines i 1993, var det med en stor viden om rejsebranchen i bagagen. Hun startede allerede i en ung alder som ekspeditør i det for længst hedengangne Old Denmark i det indre København, der var et af datidens mindre, men kendte charterrejsebureauer, der konkurrerede med både Simon Spies og Tjæreborg-præsten Eilif Krogager. Det var i de tider, hvor det var muligt at købe ferierejser til Mallorca for sølle 200 kroner - inkl. fly og hotel!

   Senere kom Merete til Dane Tours i Bredgade i København, hvor sortimentet ikke blot gjaldt charterrejser, men også individuelle ferierejser med rutefly – specielt til Thailand, som var Dane Tours' store hit.

   Inden Merete gik videre til Scandlines, nåede hun nogle år hos grossisten Profil Rejser på Gl. Kongevej, der var leverandør af flybilletter til mange forskellige rejsebureauer i både Danmark og Syd-Sverige.

   Udover sin faglige viden har Merete Toft gjort sig kendt som en pligtopfyldende medarbejder, der gennem årene har løst mange forskellige opgaver i rederiet til sine foresattes fulde tilfredshed. Desuden har hun været en sober og afholdt kollega, der har nydt betydelig respekt fra alle sider.

 

TRAVEL PEOPLE NEWSLETTER – 14JULY2018